دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷
سس تارتار اصالتا یک سس فرانسوی است. اما امروزه در همه جای دنیا همراه با غذا‌های مختلفی سرو می‌شود. می‌توان گفت که هر آشپز با توجه به ذائقه مشتریان و کسانی که غذا را برای آن‌ها تهیه می‌کند مواد اولیه این سس را تغییر می‌دهد.

 سس تارتار اصالتا یک سس فرانسوی است. اما امروزه در همه جای دنیا همراه با غذا‌های مختلفی سرو می‌شود. می‌توان گفت که هر آشپز با توجه به ذائقه مشتریان و کسانی که غذا را برای آن‌ها تهیه می‌کند مواد اولیه این سس را تغییر می‌دهد. اما به طور کلی مواد اولیه تارتار، سس مایونز، خیارشور، سس گوجه، جعفری، فلفل و نمک و آبلیمو است. می‌توانید سس مایونز را خودتان در خانه با استفاده از دستور تهیه سس مایونز مخصوص غذالند تهیه کنید یا آن را به صورت آماده از سوپرمارکت بخرید. در واقع پایه اصلی این سسف سس مایونز است.

سس تارتار، سسی معرکه برای غذاهای دریایی

تارتار یک نوع سس غلیظ و سفیذ است که در آن سبزیجاتی همچون جعفری، خیارشور و پیاز پیدا می‌شود. این سس را می‌توانید همراه با انواع خوراک‌های دریایی و سیب زمنی و ساندویچ سرو کنید.

سس تارتار بوی زهم ماهی، میگو و مرغ را می‌گیرد. فیش اند چیپس یکی از غذای سنتی و محبوب انگلیسی است که همراه با این سس سرو می‌شود. نام این سس که نخستین بار در قرن نوزدهم وارد کتاب‌های آشپزی دنیا شد از سس فرانسوی به همین نام؛ (sauce tartare) گرفته شده است.

برای تهیه یک سس تارتار معرکه باید تمام مواد را در یک ظرف متوسط کاملا با یکدیگر مخلوط کرده و یکدست هم بزنید. در افزودن نمک دقت کنید. چون این چاشنی حاوی خیارشور است و به اندازه کافی شور می‌باشد. بعد از اینکه سس را تهیه کردید آن را در یک شیشه در دار بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

توصیه می‌کنیم حتما این سس را تهیه کنید و از خوردن غذا‌های دریایی همراه با آن لذت ببرید. از انواع دیگر سس‌ها می‌توان به: سس پرتقال، سس رژیمی، سس آلفردو و سس گوشت اشاره کرد.

سس تارتار، سسی معرکه برای غذاهای دریایی

مواد لازم

سس مایونز: ۱ لیوان
خیار شور خرد شده: ۱ لیوان (دایس شده ریز)
سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری (چاپ شده یا همان ساطوری ریز)
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (بهتر است چاپ شده باشد)
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم

مراحل تهیه

سس مایونز را داخل کاسه‌ای بریزید.

آبلیمو، جعفری خرد شده، شکر، پیاز خرد شده، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

خیارشور‌های خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس به همراه غذا سرو کنید.

غذالند

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: